Gerco Foto & Hobby

140-150 - Hobbydols

Zie ook andere groepen in de rubriek Hobbydols

Hobbydols 145 - Gevoel voor Hobbydots
n dit Hobbydolsboekje zijn een aantal Dies gebruikt. Dies zijn heel goed te combineren met de Hobbydots patronen. Ook met de kleine minipatroontjes kun je zelf meerdere fantastische creaties maken. Een heerlijke uitdaging voor iedere Hobbydotter.
Bestelnummer: HD145
Prijs: € 2,25

 
Hobbydols 144 - Borduurkriebels
In de lente slaan de "borduurkriebels" weer extra toe! Lekker weer en vrolijke plaatjes die motiveren om er weer iets leuks van te maken. Buiten zitten met een mooie borduurkaart met één van deze verrassende patroontjes. Wie wil dat nou niet. Monique Engelen en Eveline Eijkelhardt hebben een boekje vol prachtige creaties gemaakt. Er is enkel gebruik gemaakt van drie soorten Stitch and Do garensets; STDOBG10003, STDOBG10006 en STDOBG10007. Zo kun je makkelijk de juiste kleuren aanschaffen.
Bestelnummer: HD144
Prijs: € 2,25

 
Knipvelposter - HD144 en HD145
Op deze unieke superhandige tot A4 formaat gevouwen poster vind je 24 prachtige 3D afbeeldingen. Deze zijn gebruikt in de Hobbydols met hetzelfde nummer, zodat zoeken naar de juiste plaatjes niet meer nodig is. Deze poster is heeft vaak de primeur als het om nieuwe plaatjes gaat, die soms niet of pas veel later op een knipvel verschijnen.
Bestelnummer: KVPHD1445
Prijs: € 2,95

 

Zie ook andere groepen in de rubriek Hobbydols

 
Ontwerp - techniek - realisatie: Verrips Digitale Diensten