Gerco Foto & Hobby

Hobbydols 130 t/m 140 - Hobbydols

Zie ook andere groepen in de rubriek Hobbydols

Hobbydols 138 - Chrissies passie
Chrissie vindt het heerlijk dat ze haar passie kan delen met velen. Heerlijk toch dat je eerst zelf mag genieten van het maken en van het resultaat, maar dat je ook diegene die de kaart ontvangt gelukkig weet te maken en het gevoel geeft dat je tijd en aandacht aan hem of haar hebt besteed.
Bestelnummer: HD138
Prijs: € 2,25

 
Hobbydols 139 - Tijdloos hobbydotten
Hobbydots Fan van het eerste uur, dat is Ria zeker. Haar patronen zijn geschikt voor iedere gelegenheid en daardoor tijdloos.
Bestelnummer: HD139
Prijs: € 2,25

 
Knipvelposter - HD138 en HD139
Op deze unieke superhandige tot A4 formaat gevouwen poster vind je 24 prachtige 3D afbeeldingen. Deze zijn gebruikt in de Hobbydols met hetzelfde nummer, zodat zoeken naar de juiste plaatjes niet meer nodig is. Deze poster is heeft vaak de primeur als het om nieuwe plaatjes gaat, die soms niet of pas veel later op een knipvel verschijnen.
Bestelnummer: KVPHD1389
Prijs: € 2,95

 
Hobbydols 134 - Verfijnde kerstkaarten
Laat het maar aan Betty over als het om het ontwerpen van mooie kerstkaarten gaat. Met een krulletje hier, bloempailletten daar en een uitmuntende kleurkeuze worden kerstkaarten kleine geschenkjes.
Bestelnummer: HD134
Prijs: € 2,25

 
Hobbydols 135 - Kerstgroeten
Margriet is er helemaal klaar voor om al haar mooie kerstgroetjes te versturen, de patroontjes deelt ze graag met alle Hobbydots fans dat is dus weer flink genieten nu en rond de kerstdagen.
Bestelnummer: HD135
Prijs: € 2,25

 
Knipvelposter - HD134 en HD135

Bestelnummer: KVPHD1345
Prijs: € 2,95

 
Hobbydols 132 - Verrassende kerstcreaties
Verrassende kerstcreaties kun je met een gerust hart aan Annie Hendriks overlaten. Een uitdaging voor iedereen die van net iets meer dan borduren alleen houdt.
Bestelnummer: HD132
Prijs: € 2,25

 

Zie ook andere groepen in de rubriek Hobbydols

 
Ontwerp - techniek - realisatie: Verrips Digitale Diensten