Gerco Foto & Hobby

Laatst toegevoegd - 2014 Augustus

Card-Deco

3D Knipvel - Amy Design - Vintage Christmas Collection - Kerstmeisjes
De Vintage Christmas Collection van Amy Design komt met vier passende knipvellen in een warm klassiek Kerstthema. Op dit knipvel staan drie sfeervolle afbeeldingen met Kerstmeisjes. Een meisje die een boom ophaalt, een meisje die de boom versierd en een leuk doorkijkje. Prima te combineren met de Plaque Frame Die.
Bestelnummer: CD10393
Prijs: € 0,65

 
3D Knipvel - Amy Design - Vintage Christmas Collection - Kerstvogels
De Vintage Christmas Collection van Amy Design komt met vier passende knipvellen in een warm klassiek Kerstthema. Op dit knipvel staan drie sfeervolle afbeeldingen met vogeltjes. Deze plaatjes blijven geliefd op kerstkaarten.
Bestelnummer: CD10392
Prijs: € 0,65

 
3D Knipvel - Amy Design - Vintage Christmas Collection - Kerst Instumenten
De Vintage Christmas Collection van Amy Design komt met vier passende knipvellen in een warm klassiek Kerstthema. Dit knipvel met als thema muziek is ook prima te gebruiken voor andere gelegenheden o.a. Condoleance kaarten.
Bestelnummer: CD10395
Prijs: € 0,65

 

Marieke Design

3D Knipvel - Precious Marieke - Wonderful Christmas - Kerstkindjes
Prachtige 3D knipvel met de sfeervolle aquareltekeningen van Marieke de Graaf. Op dit vel staan 3 schitterende afbeeldingen in het thema Kerstkinderen. Een kind met een Kerstklokje, met een kleine kerstboom en een kind dat naar buiten kijkt, leuk op bijvoorbeeld een passe-partout kaart. Ideaal in combinatie met het bijbehorende Paperpack en de Dies uit de lijn
Bestelnummer: CD10381
Prijs: € 0,65

 

Card-Deco

3D Knipvel - Yvonne Creations - Pauwen

Bestelnummer: CD10383
Prijs: € 0,65

 
 
Ontwerp - techniek - realisatie: Verrips Digitale Diensten